Despre Contador

Echipa noastra este formata din experti contabili, membrii CECCAR, cu experienta de peste 20 de ani. Specialistii nostri va ofera nu numai servicii de contabilitate ci si consultanta in vederea optimizarii modului de lucru si a activitatii desfasurate in cadrul asociatiei de proprietarui. Dedicatia cu care lucram pentru clientii nostri ne recomanda pentru succesul asociatiei dumnevoastra.

Rezolvarea problemelor din cadrul unei asociatii de proprietari

Competenta profesionala a experilor nostri este recunoscuta in domeniu, specialistii nostri fiind intotdeauna alaturi de nevoile dumneavoastra.

Ordinea si organizarea in cadrul oricarei asociatii de proprietari este deosebit de importanta pentru identificarea si prevenirea eventualelor neconcordante si remedierea acestora.

Notorietatea noastra reprezinta garantia dumneavoastra in materie de seriozitate. Clientii nostri sunt de fiecare data pe deplin multumiti de serviciile si promptitudinea echipei noastre.

Transparenta pe care o promovam nu se refera numai la modul nostru de lucru ci se transpune si in relatia cu fiecare client in parte. Situatiile neplacute pot fi rezolvate mult mai usor daca exista transparenta totala!

Analizam pentru dumneavoastra modul de lucru, de desfasurare a activitatii si venim cu cele mai bune solutii in remedierea deficientelor constatate.

Disponibilitatea noastra pentru a va ajuta nu se limiteaza doar la serviciile de contabilitate pentru asociatii de proprietari, ci, prin parteneri, va putem asista pe parcursul intregului proces de recuperare a datoriilor.

Obiectivitatea asupra situatiilor prezentate ne caracterizeaza fiecare actiune. In cadrul asociatiei dumneavoastra orice situatie dificila va fi rezolvata si prezentata cu maxima obiectivitate pentru a intelege cauzele acesteia, a le indeparta si a minimiza efectele.

Responsabilitatea fata de vocatia pe care ne-am ales-o ne obliga sa ne respectam pe deplin clientul si nevoile lui.

Ai o intrebare – Lasa un numar de telefon si te sunam noi