Vrei sa platesti mai putin la intretinere?


In cadrul multor asociatii de proprietari din Bucuresti serviciul de contabilitate este realizat cu personal nespecializat in domeniu, de multe ori chiar necalificat. Acest lucru duce la o serie de erori de calcul, probleme cu inregistrarea corecta la incasarilor si platilor, a raportarilor lunare sau trimestriale catre ANAF pentru personalul angajat si asa mai departe. Toate aceste probleme, nerezolvate la timp duc la costuri suplimentare de functionare a asociatiei, costuri care in final sunt platite de dumneavoastra, proprietarul locuintei.

Nu mai punem la socoteala ce se poate intampla daca din cauza modului defectuos de intocmire a listelor de intretinere, atunci cand este trimis un rau-platnic in judecata, instanta ii da castig de cauza tocmai pentru ca lucrurile nu sunt clare in contabilitate. Si atunci se solicita o expertiza contabila judiciara care va genera costuri suplimentare. Daca se pierde definitiv procesul, datoriile ramase trebuie achitate. Daca nu sunt achitate, nu pot fi platiti furnizorii care adauga penalitati si mai rau pot ajunge la sistarea utilitatilor.

Cine plateste pentru toate acestea? Dumneavoastra! Chiar daca stiti sau nu.

De aceea este important sa nu lasi la voia intamplarii imobilul in care locuiesti si sa actionezi preventiv pentru a nu se ajunge in situatii neplacute.

Ce poti face ca sa scapi din acest cerc vicios?

Apeleaza la serviciile noastre pentru a avea garantia ca nu vei ajunge niciodata in situatia de mai sus.
Echipa Contador va asigura servicii complete pentru asociatia de proprietari din care faceti parte:

-contabilitate
-cenzorat
-expertiza contabila extrajudiciara
-consultanta gratuita

Totate acestea, fiind realizate de experti contabili autorizati CECCAR, va asigura o grija in minus in ceea ce priveste apartamentul in care locuiti.

Pentru mai multe informatii vizitati www.contador.ro

Ai o intrebare – Lasa un numar de telefon si te sunam noi